• May 26, 2024

Optrekkend vocht behandelen

Vochtproblemen in de kelder is helaas een veelvoorkomend probleem. Vooral als er veel water gevallen is en het grondwater gestegen is kunnen er vochtproblemen ontstaan. Maar uiteindelijk kunnen deze vochtproblemen voor een onhoudbare situatie zorgen. De muren kunnen verzwakt raken en er ontstaat steeds vaker een lekkage in de kelder. Het is daarom belangrijk om optrekkend vocht behandelen met de hulp van onze experts. Wij zorgen ervoor dat het vocht direct tegengegaan wordt en je kelder weer waterdicht wordt. Je voorkomt zo een lekkage in de kelder in de toekomst!

Vochtbestrijding in de kelder is super belangrijk!

Optrekkend vocht behandelen is absoluut belangrijk in een kelder. De vochtproblemen zullen namelijk steeds groter worden met een lekkage in de kelder tot gevolg. Uiteindelijk wordt de keldermuur zelfs poreus en blijvend beschadigd. De muren komen namelijk door het grondwater steeds meer onder druk te staan. Met als gevolg dat ze het vocht niet meer tegenhouden en langzaam de kelder binnen sijpelen. Straks heb je niet meer alleen vochtproblemen in de kelder, maar ook in de rest van de woning. Een lekkage in de kelder kan voor de complete woning gevolgen hebben. Schakel daarom direct onze hulp in bij vochtproblemen in de kelder!

Optrekkend vocht behandelen met een speciale gel

Wij kunnen van binnenuit de muren behandelen met een speciale gel. Deze brengen we rechtstreeks op de muren aan. De muren van je kelder worden hiermee als het ware waterdicht gemaakt. Er kan hierdoor geen vocht meer door de muren heendringen. Na deze behandeling zullen je muren ook weer sterk worden en minder poreus. Als de kelder de fundering van je woning is dan is dit natuurlijk super belangrijk. Dit zien we vooral bij wat oudere woningen. Laat daarom direct optrekkend vocht behandelen door onze experts.

Geniet weer van een droge kelder

Na optrekkend vocht behandelen heb je eindelijk weer een droge kelder. Dit is precies waar je naar op zoek was. Je kelder is weer waterdicht en je zal geen last meer hebben van een lekkage in de kelder. Grondvocht zal niet langer meer via de muren naar binnen trekken. Uiteraard doen wij ook altijd eerst onderzoek voor we aan de slag gaan. Zo zoeken we eerst uit waar de vochtproblemen vandaan komen. Daarna gaan we voor je aan de slag om ze op te lossen en je kelder weer droog te maken! Maak vandaag nog een afspraak voor optrekkend vocht behandelen in de kelder.