• May 26, 2024

Zonnepanelen in Noord Holland

De hoge energierekening is voor de meeste mensen bijna niet meer op te brengen. Dit is dan ook het moment om te investeren in zonnepanelen in Noord Holland. Vroeger duurde het gemiddeld 7 tot 8 jaar voor je de investering had terugverdiend. Met de huidige energieprijzen daalt deze periode naar 3 tot 4 jaar. Het is dus nu de perfecte tijd om zonnepanelen in Noord Holland te kopen. Dit is een investering die je zo snel mogelijk kan terugverdienen en dit is precies waar je op gehoopt had. Je kan direct gaan besparen op je energiekosten met je eigen zonnepanelen in Noord Holland.

Profiteer nu nog van subsidie op zonnepanelen in Noord Holland

De komende jaren wordt de subsidie op zonnepanelen langzaam afgebouwd. Als je nog wilt profiteren van subsidie op zonnepanelen in Noord Holland dan is dit het moment om dit te gaan doen. Je kan bij ons terecht voor nieuwe zonnepanelen in Noord Holland. Maar ook voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden en kosten. Wij berekenen niet alleen je investering in zonnepanelen. Maar we denken ook met je mee over de opties op basis van jouw dak ruimte. Zo zorgen we samen voor nieuwe zonnepanelen op je dak.

Een betrouwbare leverancier voor je nieuwe zonnepanelen

Het is natuurlijk belangrijk om niet zomaar een leverancier te kiezen voor je nieuwe zonnepanelen. Er zitten namelijk flink wat verschillen tussen de cowboys op de markt en de echte experts. Als één van de weinige kunnen wij zeggen dat we er al vanaf het begin bij waren toen de zonnepanelen voor het eerst op de markt verschenen. Wij geloofde al direct in de kracht van zonne-energie. Bij ons kan je dus altijd terecht voor een gedegen advies in zonnepanelen Noord-Holland.

Regel ook een omvormer zonnepanelen

Zonnepanelen op je dak leggen is één ding, maar je moet de energie ook nog omvormen in bruikbare energie. Wij leveren uiteraard een totaalplaatje bij je woning. Dit betekent niet alleen de zonnepanelen, maar ook een omvormer zonnepanelen. Zo kan je de energie die je hebt opgewekt ook meteen gebruiken in je eigen woning. Het deel dat je niet gebruikt kan je weer terug leveren aan het energienetwerk. Hier krijg je uiteraard weer een mooie vergoeding voor. Maak gerust een afspraak voor een omvormer zonnepanelen en wij helpen je heel graag om de energie om te vormen. Maar ook om zonnepanelen op je dak te leggen!