• July 15, 2024

Fysiotherapie in Zaandam

Vaak kom je met een hulp vraag naar de fysio toe. Bijvoorbeeld omdat je last ervaart van een blessure. Of omdat je last hebt van pijnklachten. Met onze fysiotherapie in Zaandam kunnen we het beste van twee werelden combineren. We kunnen je de beste begeleiding geven, maar ook een fitness programma opstellen. We merken dat Fysiofitness een veel beter effect heeft dan het uitvoeren van oefeningen die de fysiotherapeut je heeft voorgekauwd. We begeleiden je dan ook graag met je hulpvraag en zoeken gericht naar een oplossing op maat!

Hulp in combinatie met andere hulpverleners

Fysiofitness van SMC Fitness kan voor verschillende doelen gebruikt worden. Bijvoorbeeld als je actief aan de slag wilt om je doelen te bereiken. Of als je een bepaalde hulpvraag wilt behandelen. Maar soms kan alleen fitness niet voldoende zijn. Je hebt bijvoorbeeld ook de hulp nodig van een ergotherapeut. Het fijne van SMC fitness is dat we een breed netwerk hebben met korte lijnen. We zorgen ervoor dat de fysiotherapie in Zaandam perfect geregeld is. Als alleen fysiofitness niet voldoende lijkt te werken, dan kunnen we je eenvoudig doorsturen naar een specialist! Samen gaan we net zolang door tot je klachten eindelijk verdwenen zijn.

Schakel direct SMC fitness in

Kan je niet wachten om met fysiofitness aan de slag te gaan? Neem dan contact op met SMC Fitness en dan specifiek onze fysiotherapie in Zaandam. We plannen dan direct een intake gesprek in om samen je doelen op te stellen. Samen met onze hulpverleners maken we een plan op maat. We kijken specifiek naar jouw klachten en hulpvraag. Zo kunnen we samen een plan maken die echt kan werken. We zorgen ervoor dat we gaan werken aan een pijnvrij leven. Fysiofitness is de manier om je klachten gericht te behandelen en aan te pakken!

Ga direct aan de slag met fitness op maat

Bij SMC Fitness staat de klant vooral centraal en niet het aantal abonnementen dat we nog hebben lopen. We zorgen voor medische fitness oefeningen en een plan die bij jouw doelen aansluit. Je kan bij ons terecht voor een hulpvraag, maar ook bij klachten. SMC fitness is de ideale manier om je lichaam weer fit te maken. Samen gaan we aan de slag om doelen te bereiken en je lichaam fit te krijgen. Dit doen we uiteraard met een fitness plan op maat.  Maak vandaag nog een afspraak om met onze fysiotherapeut aan de slag te gaan.